Clubul Amiens s-a despărţit de 23 de jucători de la centrul de formare, între care şi de fundaşul stânga Luca Florică, internaţional U17, informează presa franceză.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Florică, 17 ani, a ajuns la Amiens în ianuarie 2019, când gruparea franceză a plătit 200.00 de euro pentru transferului tânărului de la clubul Regal Sport Bucureşti.

Amiens s-a mai despărţit de nouă jucători de la echipa de rezerve şi de alţi 13 fotbalişti de la formaţiile de juniori ale clubului.

Un motiv pentru aceste "epurări" ar putea fi faptul că Amiens a retrogradat în divizia a doua, după ce liga profesionistă franceză a pus capăt campionatului, la 30 aprilie, cu zece etape nedisputate, din cauza pandemiei de coronavirus.

Preşedintele Bernard Joannin a anunţat că va da în judecată liga pentru această decizie. El a susţinut, fără succes, varianta ca nicio echipă să nu retrogradeze, Lorient şi Lens, clasate pe primele două locuri în eşalonul secund, să promoveze, astfel ca sezonul 2020/2021 al Ligue 1 să se desfăşoare cu 22 de formaţii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.