Echipa Inter Milano a învins, miercuri, în Arabia Saudită, formaţia AC Milan, scor 3-0, în Supercupa Italiei. Inter a câştigat trofeul pentru a şaptea oară.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ciprian Tătăruşanu a fost titular şi integralist în formaţia lui AC Milan la Riad, în Arabia Saudită, pe stadionul King Fahd, acolo unde s-a disputat Supercupa Italiei. Românul nu a putut însă împiedica înfrângerea echipei sale în faţa concitadinei Inter Milano.

Rossoneri şi-au tăiat partea leului încă din prima repriză, când Dimarco (min. 10) şi Dzeko (min. 21) au înscris pentru 2-0 la pauză. În partea secundă a venit şi al treilea gol al interiştilor, înscris de Lautaro Martinez, şi echipa lui Simone Inzaghi s-a impsu cu 3-0 câştigat Supercupa Italiei pentru a şaptea oară în istorie.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.