Jucătorii echipei de baschet Cleveland Cavaliers au participat, joi, la o ceremonie organizată în cinstea lor la Casa Albă, după ce în luna iunie au câştigat pentru prima dată titlul în NBA, şi au profitat de ocazie pentru a răspunde unei noi provocări ce circulă pe Internet - "Mannequin Challenge".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Jucătorii şi oficialii echipei au vizitat Casa Albă, s-au întâlnit cu preşedintele Barack Obama, dar şi cu soţia acestuia, Michelle Obama.

La un moment dat, toţi cei prezenţi au participat la o nouă provocare inedită: au rămâs stană de piatră timp de un minut, iar înregistrarea a fost postată pe contul de Facebook al postului ABC.

Este vorba despre o nouă provocare ce circulă pe Internet în această perioadă, după modelul "Ice bucket challenge". 

Provocarea se numeşte "Mannequin Challenge" şi are deja zeci de mii de adepti. Totul a început cu un clip postat de elevii unui liceu din Statele Unite. 

În iunie, echipa Cleveland Cavaliers, la care joacă starul LeBron James, a câştigat pentru prima dată în istorie titlul în NBA, impunându-se cu scorul de 93-89 în meciul şapte al finalei cu Golden State Warriors.

LeBron James a reuşit la Oakland 27 de puncte şi a fost desemnat MVP-ul finalei.

Acesta este primul trofeu major pentru oraşul Cleveland, după cel obţinut de Browns în decembrie 1964, în NFL.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.