Un incident spontan a izbucnit, duminică, la prânz, în centrul Aradului, între fanii echipei Dinamo şi cei ai formaţiei locale UTA.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Confirm existenţa unui conflict spontan între suporterii echipelor Dinamo şi UTA, care a avut loc în zona unui restaurant de pe Bulevardul Revoluţiei din Arad. Aproximativ 40 de suporteri ai echipei UTA s-au îndreptat în zona unde se aflau fanii dinamovişti şi a avut loc un conflict spontan, la început verbal, apoi au fost aruncate diferite obiecte contondente. Jandarmii aflaţi în apropiere au intervenit şi au oprit escaladarea conflictului, în acest moment fiind desfăşurate cercetări pentru identificarea tuturor celor implicaţi în acest incident. Pot spune că nu au fost răniţi şi nu a a fost nevoie de suport specializat pentru îngrijiri medicale", a declarat purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Timişoara, Mihaela Gintaru, la Digi 24.

Meciul UTA-Dinamo va avea loc, duminică, de la ora 17.00, în etapa a XXVI-a a Ligii I.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.