Suzana Cebici, voleibalistă originară din Serbia, este al treilea transfer anunţat de vicecampioana din 2018 a Europei, Volei Alba Blaj. Cebici a jucat ultima dată la CSM Bucureşti, cu care a câştigat în acest an titlul şi Cupa României.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Suzana Cebici joacă pe postul de libero, are 33 de ani şi 1,67 metri înălţime. Timp de 10 ani a fost liberoul naţionalei Serbiei, cu care a câştigat titlul de campioană europeană (2011) şi a devenit vicecampioană olimpică în 2016. Cebici s-a retras de la reprezentativă în 2017.

Volei Alba Blaj este a patra echipă din România la care va juca Suzana Cebici, după Metal Galaţi (campioană naţională în 2010), CSM Târgovişte (vicecampioană în 2016 şi câştigătoare a Cupei României 2016, locul trei în 2017) şi CSM Bucureşti (campioană şi câştigătoare a Cupei României în 2018).

Până acum, CSM Volei Alba Blaj a confirmat, pentru sezonul 2018-2019, trei jucătoare: Maria Karakaşeva, Sonja Newcombe şi Suzana Cebici.

Volei Alba Blaj, finalistă a Ligii Campionilor în 2018, a anunţat şi obiectivele pentru viitorul sezon: câştigarea titlului naţional, a Cupei României şi trecerea de faza grupelor Ligii Campionilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.