Încă patru teste pozitive cu noul coronavirus au fost descoperite în Premier League în rândul jucătorilor, a anunţat forul englez.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"1008 de jucători şi personal din cluburi au fost testaţi pentru Covid-19. Dintre aceştia, patru au fost testaţi pozitiv. Ei sunt în izolare pentru şapte zile. Anterior, între 19 şi 22 mai, 996 de jucători şi membri ai stafurilor tehnice au fost testaţi pentru Covid-19, dintre care doi au ieşit pozitiv. Circa 748 de persoane au fost  testate în 17 şi 18 mai, şase cazuri fiind pozitive la trei cluburi. Pentru a patra serie de teste, numărul pentru fiecare club va trece de la 50 la 60", a anunţat Premier League.

Premier League s-ar putea relua la mijlocul lunii iunie.

Campionatul englez a fost suspendat la 13 martie din cauza pandemiei de coronavirus. În prima ligă mai sunt de jucat 92 de meciuri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.