Academica Clinceni anunţă că completat linia ofensivă cu nume noi. Este vorba de doi jucători – Donatas Kazlauskas (mijlocaş stânga) şi Steven Goma (atacant).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Donatas Kazlauskas este un internaţional lituanian, în vârstă de 27 de ani. A jucat în cariera sa pentru Zalgiris, Atlantas şi Riterai în ţara natală. A mai evoluat în Polonia, la Lechia Gdansk şi Olimpia Grudziadz. Sezonul precedent a jucat în Ucraina, la Lvov. A evoluat şi în 24 de meciuri pentru naţionala Lituaniei. A semnat un contract valabil doi ani.

"În România este un fotbal bun. Sunt câţiva fotbalişti din Lituania care joacă aici şi am primit recomandări bune. Bineînţeles că a contat şi performanţa din sezonul precedent. Obiectivul meu este să ajut echipa să obţină cel puţin aceleaşi rezultate. Cel mai important este să lupt pentru echipă şi atunci voi avea şi satisfacţie personală. Îmi doresc ca în sezonul viitor să am cât mai multe rezultate bune, atât la echipa de club, cât şi la echipa naţională"– Donatas Kazlauskas, atacant Academica Clinceni

În cantonamentul din Bulgaria a ajuns şi Steven Goma. Un atacant în vârstă de 19 ani care a crescut în Franţa. A ajuns apoi în Liga a II-a din România. A jucat la Pandurii Tg Jiu în 15 meciuri şi a marcat un gol împotriva formaţiei FC U Craiova, echipa care a promovat de pe primul loc în Liga I. A semnat un contract valabil 3 ani.

"Am fost convins de ambiţiile şi obiectivele clubului de a fi printre cele mai bune din România. Este un club care a crescut de la an la an. Voi face totul pentru a câştiga încrederea antrenorului şi să ajut echipa să îndeplinească obiectivele şi în acest sezon. Îmi doresc să marchez de cât mai multe ori şi chiar să ofer multe pase de gol" – Seven Goma, atacant Academica Clinceni.



 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.