Antrenorul echipei Athletic Bilbao, Ernesto Valverde, a dezvăluit, vineri, că atacantul Inaki Williams a jucat timp de doi ani cu o bucată de sticlă în picior. Jucătorul a fost supus unei intervenţii chirurgicale marţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Inaki WIlliams s-a accidentat în timp ce se afla în vacanţă în urmă cu doi ani. Cu toate acestea, în sezonul 2022-2023, el doborâse numărul de meciuri jucate consecutiv în La Liga, cu 251 de apariţii consecutive - şase ani şi jumătate fără să rateze vreun meci.

"Inaki Williams a doborât un record de meciuri consecutive şi a câştigat o Cupă a Spaniei în timp ce avea o bucată de sticlă de doi centimetri în talpa piciorului. Este incredibil, dar aşa stau lucrurile", a declarat vineri antrenorul său, Ernesto Valverde.

Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property

 

Inaki Williams şi-a scos singur bucata de sticlă, dar cicatricea a continuat să doară. Un RMN efectuat în aprilie a arătat că jucătorul avea încă o bucată de sticlă înfiptă în talpa piciorului. "Doctorul şi cu mine am început să râdem pentru că nu ne venea să credem", a declarat Valverde, care a avut permisiunea jucătorului de a povesti această întâmplare incredibilă.

În ciuda disconfortului său, Inaki Williams a jucat 39 de meciuri în toate competiţiile pentru clubul său în acest sezon, marcând de 14 ori şi oferind cinci pase de gol.

Jucătorul în vârstă de 29 de ani este sub contract până în 2028.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.