Impresarul lui Ionuţ Radu, Oscar Damiani, a declarat pentru Gianlucadimarzio.it că fotbalistul român este dezamăgit că nu a fost folosit în Cupa Italiei, el precizând că românul este lăudat la antrenamente şi trebuie să aibă oportunitatea de a juca.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“De ce nu a jucat? Toată lumea se aştepta să joace. Nu i s-a oferit oportunitatea în Cupa Italiei şi suntem surprinşi. A primit oferte importante în ianuarie, din Italia şi din Europa, însă Inter a vrut să îl ţină. Este lăudat la antrenamente, dar apoi nu i se dă şansa să arate ce poate pe teren. Respect decizia clubului, dar Radu merita să joace. Este dezamăgit”, a spus Damiani, potrivit Football Italia.

Cu Ionuţ Radu pe banca de rezerve, Inter Milano s-a calificat, marţi, în semifinalele Cupei Italiei, trecând în sferturi de AS Roma, scor 2-0.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.