Antrenorul Academicăi Clinceni, Ilie Poenaru, a declarat că se bucură pentru revenirea fotbalului în Liga I, subliniind că la echipa totul este ok din toate punctele de vedere.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Dacă avem conferinţe diferite, sperăm ca fotbalul să nu fie diferit. Să fie fotbalul pe care l-am întrerupt. Am văzut cazul Dinamo, cazul Botoşani şi am căzut puţin pe gânduri, pentru că nu este chiar o situaţie foarte plăcută. Sincer, m-am speriat, la noi este bine, noi am urmat întocmai ceea ce ni s-a cerut. Suntem bine, suntem toţi ok, din toate punctele de vedere. La test am ieşit toţi bine", a declarat Ilie Poenaru, antrenorul echipei Academica Clinceni, conform paginii de Facebook a echipei ilfovene.

Fundaşul Florin Achim a afirmat că jucătorii au fost mult mai atenţi în perioada asta. "Ne aşteaptă un meci greu. Ne-am pregătit bine perioada asta. Cel mai important este să luăm cele trei puncte pentru că întâlnim o echipă cu care concurăm pentru menţinerea în Liga 1. Am urmărit ce s-a întâmplat cu Dinamo şi Botoşani. Nu ne este frică pentru că am fost bine instruiţi de către club. Noi sperăm să fie bine. Nu ne-am mai lovit de aşa ceva până acum. Nu am fost neaparat stresaţi. Am fost, în schimb, mult mai atenţi", a spus Achim.

Liga I se reia sâmbătă, de la ora 17.00, cu meciul FC Voluntari - Academica Clinceni, din play-out. Campionatul României a fost întrerupt din 12 martie, ca urmare a pandemiei de coronavirus.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.