Jucătorul Ianis Hagi a declarat, marţi seară, că naţionala României nu a avut altă opţiune decât victoria în meciul cu Insulele Feroe, subliniind că mereu îşi doreşte să ajute echipa cu goluri sau pase de gol.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Era important să câştigăm, au fost două reprize diferite în Suedia, iar azi nu aveam altă opţiune decât victoria. Mereu îmi doresc să-mi ajut echipa prin goluri şi pase de goluri, dar sunt fericit că am câştigat. Sperăm să o ţinem tot aşa cu atitudinea şi dorinţa de a câştiga. Uşor-uşor ne facem şi noi loc la echipa mare, cred că merităm, că am făcut performanţe la U21. Suntem ambiţioşi, tineri şi sperăm să facem cât mai multe lucruri. Mie nu prea îmi plac zilele libere, îmi place să muncesc, să-mi ajut echipa, şi pe cea de club şi pe naţională", a declarat Ianis Hagi la Pro TV

România a obţinut, marţi, prima victorie în preliminariile Euro-2020, învingând, marţi, la Cluj-Napoca, scor 4-1 (3-1), reprezentativa Insulelor Feroe, în etapa a II-a Grupei F. În primul meci, tricolorii au fost învinşi, sâmbătă, cu 2-1, în deplasare, de Suedia.

Au marcat: Deac '26, Keşeru '29 şi '32, Puşcaş '63 / Davidsen '40 (p).

.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.