Ianis Hagi a declarat, vineri seară, după meciul României cu Germania, pierdut cu scorul de 1-2, că este trist, el precizând însă şi că tricolorii au arătat că au încercat să obţină un rezultat pozitiv.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Nici nu vreau să mă gândesc la chestia asta, dacă a fost cel mai frumos gol. Plecăm din Germania fără niciun punct. Normal să fiu dezamăgit. Când conduci cu 1-0 la pauză te gândeşti să ţii de scor. Când vii într-o deplasare de genul acesta e greu să scapi fără gol. Şi un egal era bun pentru noi. Suntem trişti, dar cred că este un meci foarte important luni şi trebuie să ne concentrăm pe ce avem de făcut luni. Suntem o generaţie nouă şi uşor-uşor grupul acesta devine mai puternic. Avem foame de rezultate şi cred că s-a văzut în seara asta că avem şi foame să ne apărăm, să încercăm să scoatem un rezultat pozitiv în seara asta”, a spus Hagi la Pro TV.

Reprezentativa României a fost învinsă, vineri seară, la Hamburg, cu scorul de 2-1, de selecţionata Germaniei, într-un meci din etapa a şaptea a grupei J a calificărilor europene pentru Cupa Mondială din 2022, în care a condus cu 1-0. Tricolorii sunt acum pe locul patru în grupă.

Au marcat Gnabry ’52 şi Muller ‘81 pentru gazde, respectiv Ianis Hagi ‘9 pentru România.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.