Fotbalistul echipei Galatasaray, Omar Elabdellaoui, care a ajuns la spital cu răni la cap după ce i-a explodat o petardă în mână, a cerut să nu se deschidă vreo procedură împotriva persoanei care a postat în social media o fotografie cu el după accident.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Jucătorul s-ar fi interesat de persoana respectivă de la cei care l-au vizitat la spital vineri. După ce i s-a spus că se va deschide o procedură împotriva persoanei respective, Elabdellaoui ar fi zis: “Nu, nu faceţi asta. O să-şi piardă locul de muncă. Familia lui va avea de suferit”.

Vineri, vicepreşedintele clubului Galatasaray, Abdurrahim Albayrak, a declarat la spital că fotografia cu Elabsellaoui rănit la faţă a fost făcută şi distribuită în social media de angajatul de pe ambulanţă. “Este un păcat. Omul ăsta are trei copii. Cum să te lase sufletul să dai o asemenea fotografie? Noi, cei de la club, vom face paşii necesari cu privire la acest subiect”, a afirmat el.

După accidentul suferit de Elabdellaoui în seara de Anul Nou, în social media a ajuns o fotografie tulburătoare cu chipul său rănit. Galatasaray a condamnat public apariţia fotografiei. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.