Selecţionerul Fernando Hierro, care a preluat de două zile conducerea tehnică a echipei Spaniei, şi-a lăudat jucătorii după remiza obţinută, vineri, cu Portugalia, în prima etapă a Grupei B a Cupei Mondiale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Trebuie să fim mândri de ceea  au făcut jucătorii într-un meci de mare intensitate. Am demonstrat caracter implicare, orgoliu, personalitate. Avem o echipă matură, care nu se îndoieşte şi ştie ceea ce vrea şi cum vrea să joace. Este o plăcere să ai asemenea jucători. Eu vreau să păstrez un sentiment de responsabilitate, pentru că situaţia nu era uşoară. Dar cu astfel de jucători, astfel de colaboratori, viaţa se simplifică. Nu pot decât să mulţumesc văzând oameni cu o asemenea implicare şi mă simt privilegiat. Reacţia tuturor a fost fantastică şi trebuie să le mulţumesc pentru că circumstanţele nu au fost deloc uşoare în aceste ultime zile", a declarat Hierro, potrivit AFP.

Întrebat despre greşeala portarului De Gea, Hierro a răspuns: "Suntem o echipă şi ştim că unele zile sunt mai bune decât altele. Este omenesc. Nu ne îndoim de jucătorii noştri, suntem o familie."

Reprezentativa Portugaliei a încheiat la egalitate, scor 3-3, meciul susţinut, vineri, la Soci, în compania Spaniei, în Grupa B de la Cupa Mondială. Cristiano Ronaldo a reuşit un hattrick, în timp ce Diego Costa a marcat două goluri ale spaniolilor.

Pentru Spania au marcat Diego Costa '24, '55 şi Nacho '58, iar pentru Portugalia a înscris Cristiano Ronaldo, în minutele 4 (penalti), 44 şi 88.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.