Echipa de handbal masculin HC Dobrogea Sud Constanţa s-a calificat, duminică, pe teren propriu, în turul 3 al Cupei EHF, după ce a câştigat returul cu formaţia cehă Talent Plzen, cu scorul de 29-23 (14-13), în turul secund al competiţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În manşa tur, HC Dobrogea Sud Constanţa s-a impus cu 28-21 (15-15), astfel că are 57-44 la general şi trece în turul 3. Talent Plzen şi-a dat acordul pentru a juca ambele manşe la Constanţa.

Tot duminică, Steaua Bucureşti a câştigat cu israelienii de la Maccabi Rishon, scor 25-23 (13-11), în manşa tur din turul 2. Returul este programat în deplasare, în 12 octombrie.

În 17 octombrie va avea loc tragerea la sorţi a partidelor din turul 3, în care se va lupta, tot eliminatoriu, pentru calificarea în faza grupelor.

Deţinătoarea Cupei EHF este formaţia germană Fuchse Berlin.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.