Naţionala de handbal masculin este blocată în Germania, unde aeroportul din Frankfurt şi-a suspendat activitatea până la ora locală 20.00, din cauza condiţiilor meteo. Tricolorii au parte de ghinioane şi la revenirea în ţară, după trei înfrângeri la Campionatul European. Sosirea lor era preconizată miercuri, la ora 14.40.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La ora 11.00, reprezentanţii FRH anunţau că avionul pentru zborul spre Bucureşti întârzie, fiind estimate circa 80 de minute. La 14.45 transmiteau că se va ajunge la Bucureşti spre ora 17.00, pentru ca o oră mai târziu să anunţe anularea zborului.

Echipa României a fost şi îmbarcată până la anunţul privind anularea, după care a fost nevoită să coboare din avion. La ora 16.00, jucătorii şi staful naţionalei se aflau din nou în terminal.

FOTO: FR Handbal
FOTO: FR Handbal

Zborul operat de Tarom a fost anunţat drept ”anulat” pe aeroportul din Frankfurt, precum şi pe cel din Bucureşti, astfel că echipa României este nevoită să aştepte îmbunătăţirea condiţiilor meteo, fără a şti când va pleca spre ţară.

FOTO: FR Handbal
FOTO: FR Handbal
FOTO: FR Handbal
FOTO: FR Handbal
FOTO: FR Handbal
FOTO: FR Handbal

La Campionatul European din Germania, tricolorii au pierdut toate cele trei partide disputate în grupa B - 21-34 cu Austria, 24-36 cu Spania şi 25-31 cu Croaţia.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.