Campioana Dinamo Bucureşti a fost învinsă marţi, şi pe teren propriu, de câştigătoarea din 2023 a European League, Fuchse Berlin, scor 33-32 (16-17), în etapa a IV-a a grupei G.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Principalii marcatori ai meciului au fost Akimenko 7 goluri, Ali 5, pentru campioana României, respectiv Gidsel 9, Andersson 7, pentru Fuchse.

În cealaltă partidă a etapei, Chambery Savoie - HRK Izvidac, scor 34-30.

În primele runde, Dinamo a obţinut rezultatele: 52-24 cu HRK Izvidac, 28-21 cu Chambery Savoie, 30-33 cu Fuchse Berlin. După patru etape, Fuchse este lider neînvins, cu 8 puncte, iar Dinamo ocupă locul 2, cu 4.

Campioana României va juca următoarea partidă în deplasare, cu HRK Izvidac, în 28 noiembrie.

Dinamo Bucureşti a fost calificată direct în faza grupelor, după ce nu a primit wild card pentru Liga Campionilor. În grupa H a European League joacă şi CSM Constanţa, care s-a calificat în grupe după ce a eliminat în turul preliminar finalista ediţiei precedente, Fraikin Granollers.

Primele două clasate din cele opt grupe preliminare se vor califica în cele principale, adică patru grupe de câte patru echipe.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.