Echipa de handbal masculin CSM Constanţa a fost învinsă marţi, în deplasare, de formaţia portugheză Sporting CP, scor 34-28 (21-16), în ultimul meci din grupa H a European League. CSM Constanţa se va întâlni şi cu Dinamo Bucureşti în grupa principală IV.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Principalii marcatori ai partidei au fost Porkelsson 8 goluri, pentru Sporting, respectiv Aliokhin 8, pentru CSM Constanţa, care a suferit primul eşec.

În grupa H, CSM Constanţa a obţinut rezultatele: 29-24 şi 28-25 cu Tatabanya KC, 29-28 şi 28-34 cu Sporting CP, 29-18 şi 29-29 cu Glogow.

După şase etape, echipa CSM Constanţa încheie lider, cu 9 puncte, fiind calificată în grupele principale din etapa anterioară.

CSM Constanţa joacă în premieră în European League şi s-a calificat în grupa H după ce a eliminat în turul preliminar finalista ediţiei precedente, Fraikin Granollers.

Din grupa G s-a calificat mai departe, de pe locul 2, campioana Dinamo Bucureşti, care se va duela în grupa principală IV şi cu CSM Constanţa. Celelalte echipe din grupă sunt deţinătoarea trofeului, Fuchse Berlin, şi Sporting CP.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.