Echipa de handbal feminin CSM Târgu Jiu a anunţat, sâmbătă, transferul Iuliei Andrichuk, componentă a naţionalei Ucrainei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Surprizele continuă pe final de an! CSM Târgu Jiu a reuşit o mutare de senzaţie şi s-a înţeles cu internaţionala din Ucraina, Iuliia Andriichuk”, anunţă CSM Târgu Jiu.

Andrichuk joacă pe postul de inter stânga, are 31 de ani şi vine de la Dacia Mioveni. În carieră a mai evoluat în ţara natală, dar şi la echipe din Rusia, Belarus, Turcia, Grecia, Polonia şi Norvegia.

Noua jucătoare a echipei CSM Târgu Jiu ar putea debuta chiar sâmbătă, când se va disputa partida cu campioana CSM Bucureşti, restantă din etapa a XI-a a Ligii Naţionale.

Cu CSM Târgu Jiu, handbalista ucraineană va evolua şi în grupa D a European League, primul meci fiind programat în 6 ianuarie, în deplasare, cu Mosonmagyarovari KC (Ungaria).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.