Campioana CSM Bucureşti a anunţat, vineri, transferul portarului Daciana Hosu, componentă a naţionalei şi a echipei SCM Râmnicu Vâlcea. Contractul este valabil din vara anului 2024 timp de două sezoane.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Handbalista în vârstă de 25 de ani este inclusă în lotul României pentru Campionatul Mondial, care debutează la finalul acestei luni.

Daciana Hosu a început handbalul la Bistriţa, la vârsta de 10 ani, iar senioare a mai jucat la Corona Braşov şi în ultimele trei sezoane la SCM Râmnicu Vâlcea.

Semifinalistă în 2016 în Cupa EHF, cu Corona Braşov, Daciana Hosu a fost o prezenţă constantă şi în loturile naţionale, obţinând locul 4 la CE under 17 (2015) şi medalia de aur la Campionatele Balcanice din acelaşi an. Prima convocare la naţionala de senioare a primit-o în 2019 şi a fost desemnată de două ori cea mai bună jucătoare în meciuri de la turneele finale, o dată la CM din 2021 şi o dată la CE din 2022.

“Sunt mândră că voi face parte din acest proiect şi mă bucur că CSM Bucureşti a avut încredere în mine şi mi-a oferit această oportunitate. Îmi doresc să îmi aduc aportul la maxim pentru îndeplinirea obiectivelor echipei şi sunt sigură că vom realiza lucruri extrem de frumoase”, a declarat handbalista după semnarea contractului pe doi ani.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.