Campioana CSM Bucureşti este noul lider al Ligii Naţionale, după ce a învins Dacia Mioveni în meci restant, iar SCM Râmnicu Vâlcea a pierdut meciul din etapa a VII-a, cu vicecampioana Rapid Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Două partide s-au jucat miercuri, ambele cu implicaţii la vârful clasamentului, între CSM Bucureşti – Dacia Mioveni 37-21, restanţă din etapa a VI-a, şi SCM Râmnicu Vâlcea – Rapid Bucureşti 32-33, în devans la etapa a VII-a.

În urma victoriei cu Dacia Mioveni, coroborată cu cea a Rapidului la Râmnicu Vâlcea, campioana CSM Bucureşti trece pe prima poziţie a clasamentului, cu 18 puncte, fiind singura echipă neînvinsă din Liga Naţională şi un meci mai puţin disputat.

Pe locul 2 a coborât SCM Râmnicu Vâlcea, cu 16 puncte, din şapte partide, urmată de Dunărea Brăila, 13 puncte (6 meciuri).

Vineri se joacă Gloria Bistriţa – Minaur Baia Mare, pentru un debut al antrenorului naţionalei, Florentin Pera, pe banca tehnică a gazdelor, iar etapa a VII-a mai programează sâmbătă partidele dintre CSM Tg. Jiu – HC Zalău, Ştiinţa Bucureşti – Măgura Cisnădie, Dacia Mioveni – Corona Braşov, Gloria Buzău – SCM Craiova.

Ultimul meci al etapei va avea loc în 25 octombrie, între Dunărea Brăila – CSM Bucureşti.

La finalul săptămânii, campioana CSM Bucureşti şi vicecampioana Rapid Bucureşti revin în partidele din Liga Campionilor, întreruptă pentru disputele din preliminariile CE2024.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.