Comitetul Executiv al forului european de handbal (EHF) a aprobat, în şedinţa de sâmbătă, introducerea sistemului challenge la meciuri, urmând a fi testat în Liga Campionilor, la feminin şi masculin.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit EHF, antrenorii vor putea cere o singură dată pe meci consultarea sistemului challenge la masa oficială, în cazul contestării unei decizii de arbitraj, care ar putea fi astfel schimbată.

Decizia Comitetului Executiv al EHF va trece şi prin Comisia Tehnică de Arbitraj, respectiv Comisia de Competiţii, la reuniunea acestora din 23-24 februarie, după care ar urma ca sistemul challenge să fie implementat la Turneele Final Four ale Ligii Campionilor, de la Koln şi Budapesta.

Ulterior, în funcţie de evaluările experţilor EHF, sistemul ar urma să fie extins şi la celelalte competiţii organizate de forul continental.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.