Simona Halep a declarat, sâmbătă, în conferinţa de presă de după ce a devenit campioană la Wimbledon, că nu ştie ce o aşteaptă la revenirea în ţară, dar probabil luni va avea parte ca de o primire similară celei după titlul de la Roland Garros.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Nu ştiu cum va fi în România, nu ştiu ce mă aşteaptă, dar probabil va fi cam la fel ca după Roland Garros", a declarat Halep, care a vorbit şi despre Roger Federe: "Îi mulţumesc lui Roger Federer, dacă îl asculţi pe el, poţi realiza multe lucruri".

Simona Halep s-a bucurat că a fost îmbrăţişată sâmbătă şi de Ion Ţiriac: "Domnul Ţiriac m-a sunat după Madrid în 2014, când am pierdut cu Şarapova, era cam supărat şi mi-a spus că am viitor bun, dacă muncesc mult. Acum a venit de dimineaţă şi mi-a zis că ori câştig, ori pierd, e ziua mea. Şi apoi la final m-a îmbrăţişat, lucru care nu se întâmplă des".

Următul pas pentru Halep este vacanţa.  "Apoi urmează sezonul din America, îmi doresc să fac o treabă bună la US Open, anul trecut am plecat prea devreme".

Simona Halep, locul 7 WTA, a câştigat turneul de la Wimbledon, al doilea grand slam din carieră, după ce a învins-o, sâmbătă, în finală, cu scorul de 6-2, 6-2, pe americanca Serena Williams, locul 10 WTA, după numai 55 de minute de joc.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.