Simona Halep, locul 3 WTA, a declarat, luni, la plecarea spre Ostrava, pentru întâlnirea cu Cehia din Fed Cup, că s-a antrenat foarte bine în ultima perioadă şi are încredere că îşi poate câştiga meciurile pe care le va disputa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Putem spune că este o şansă în plus faptul că Petra nu joacă, dar meciul este foarte greu, e cel mai greu meci. Am jucat acum doi ani împotriva lor şi am pierdut, din păcate, dar câştigând cinci trofee din şase înseamnă mult. Echipa noastră a fost mereu puternică şi am avut şansă mare de a câştiga orice meci pe care-l jucăm, dar poate a contat experienţa atunci (n.r. - în 2017). Acum, suntem mai mature şi cred că avem o şansă în plus, dar nimic nu se ştie şi nimic nu e imposibil, aşa că o să mergem cu mintea deschisă şi cu încredere. Toate suntem destul de în formă, zic eu. Eu m-am antrenat foarte bine în perioada aceasta şi sunt încrezătoare că pot să fac treabă bună, să-mi câştig meciurile. Dar, cum am spus, în Fed Cup este dificil, este diferit şi nu ştii niciodată ce se va întâmpla. Eu am încredere că toate o să jucăm bine. Sper să le încheiem în favoarea noastră, nu contează cum (n.r. - în câte meciuri). Pe toată lumea dezavantajează un meci în deplasare, dar şi ele au jucat acum doi ani la noi, acum este rândul nostru să jucăm la ele. Ştim că publicul lor este foarte numeros şi foarte gălăgios în sensul pozitiv, dar n-avem nimic de fcăcut şi nu putem schimba nimic. Trebuie să ne acomodăm la ceea ce avem", a declarat Halep, la Aeroportul Internaţional Henri Coandă.

Întâlnirea Cehia – România este programată în 9 şi 10 februarie, la Ostrava, în sferturile de finală ale Grupei Mondiale a Cupei Federaţiei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.