Simona Halep, numărul 2 mondial, s-a calificat în turul doi al turneului de la Praga după un meci de două ore şi jumătate cu Polona Hercog, şi a declarat că este minunat să se afle din nou pe teren.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Mereu este greu să joci contra Polonei, mă deranjează stilul ei. În primul set am fost sigură pe mine, apoi Polona a revenit şi a fost greu să câştig. Ştiu că Barbora Kreijcikova (n.r.- adversara din turul doi) este bună, trebuie să fiu pregătită. Este minunat să fiu din nou pe teren, abia aştept să joc în turul doi", a declarat Halep după meci.

Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 1, s-a calificat, marţi, în turul doi al turneului de categorie WTA Internaţional de la Praga, după ce a învins-o pe Polona Hercog din Slovenia, locul 46 WTA, scor 6-1, 1-6, 7-6 (7/3).

Meciul a durat două ore şi 30 de minute.

În turul doi, Halep va evolua cu Barbora Krejcikova (Cehia), locul 118 WTA, care a învins-o în primul tur pe Patricia Maria Ţig.

Premiul pentru turul doi este de 3.150 de dolari şi 30 de puncte.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.