Simona Halep a declarat, luni, că nu îi va fi uşor să joace în sferturile French Open împotriva americancei Amanda Anisimova, o jucătoare cu zece ani mai tânără decât ea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Mă simt bătrână, foarte bătrână. Să evoluez împotriva unei jucătoare cu zece ani mai tânără decât mine nu e uşor. Dar mă simt mai puternică pe teren. Aşa a fost azi, de fapt, vom vedea ce va fi la următorul meci. Ele sunt tinere, nu au nimic de pierdut, aşa că fiecare meci este dificil. Următorul tur reprezintă o mare provocare să merg mai departe în turneu. Este grand slam-ul mau favorit şi voi face tot ce pot mai bine", a spus Halep, potrivit WTA.

Despre meciul cu Iga Swiatek, Halep a afirmat că se aştepta la o opoziţie mai puternică.

"M-am aşteptat la un meci foarte dificil. Eram pregătită pentru asta, dar a fost mai bine decât am crezut. Fiecare meci este dificil la acest nivel. Dacă eşti în a doua săptămână, aşteptările sunt mai mari. Aşa că şi eu aştept mai mult de la mine însămi. Azi am fost destul de bună pe teren şi sunt fericită pentru asta. Am jucat cel mai bun tenis, prefer să joc aşa. Dar ei îi trebuie multe meciuri pe astfel de terenuri. Are nevoie de timp. Dar va fi sus deoarece, la 18 ani, dacă joci optimi de fiinală la un grand slam, asta înseamnă mult", a mai spus jucătoarea română", a mai spus jucătoarea română.

Simona Halep, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 3, s-a calificat a patra oară în sferturile de finală ale French Open, după ce a învins-o, luni, cu scorul de 6-1, 6-0, în 45 de minute, pe poloneza de 18 ani Iga Swiatek, locul 104 WTA. Anterior, când Halep a ajuns în sferturi, ea a jucat finala la Roland Garros.

În faza următoare, Halep va evolua, miercuri, cu americanca de 17 ani Amanda Anisimova, locul 51 WTA.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.