Simona Halep a declarat, înaintea meciului cu Arina Sabalenka, din semifinalele turneului de la Stuttgart, că trebuie să fie agresivă pentru a se impune în faţa puternicei ei adversare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am jucat cu Sabalenka de multe ori şi ştiu la ce să mă aştept. Loveste foarte puternic, este foarte puternică. Aşa că trebuie doar să mă concentrez asupra jocului meu şi să încerc să o împing înapoi şi să fiu agresivă dacă pot", a spus Halep, potrivit WTA.

La rândul ei, Sabalenka a afirmat că aşteaptă cu nerăbdare meciul cu Simona Halep.

"Este o jucătoare grozavă. Mâine voi face tot ce pot. Mă voi pregăti cât de bine pot pentru meciul de mâine. Trebuie să muncesc pentru fiecare punct, să fiu acolo de la început până la sfârşit, să fac tot posibilul”, a adăugat jucătoare din Belarus, după ce a învins-o pe estona Anett Kontaveit, în urma unui meci de trei seturi, care s-a terminat aproape de miezul nopţii de vineri spre sâmbătă.

Meciul Simona Halep, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 2 - Arina Sabalenka (Belarus), locul 7 WTA şi cap de serie numărul 5, va avea loc, sâmbătă, nu înainte de 19.30, în semifinalele turneului de categorie WTA 500 de la Stuttgart.

Cele două sportive s-au mai întâlnit de patru ori până acum, românca conducând cu 3-1.  Ultima partidă a fost câştigată de fostul lider WTA, cu scorul de 3-6, 6-2, 6-2, în sferturi, la Dubai, anul trecut.

Tot în 2020, Sabalenka s-a impus, în sferturi, la Adelaide, scor 6-4, 6-2.

Celelalte două victorii ale Simonei Halep au fost în 2018, scor 6-3, 6-4, în semifinale, la Cincinnati, şi 6-2, 6-2, în sferturi, la Shenzhen.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.