Antrenorul formaţiei Viitorul, Gheorghe Hagi, spune că îşi doreşte ca jucătorii săi să facă un meci foarte bun şi cu Politehnica Iaşi, aşa cum au făcut cu Gaz Metan Mediaş. El a mai afirmat că adversara de luni a arătat bine la acest început de campionat, având un antrenor căruia îi place fotbalul şi fiind periculoasă la fazele fixe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Hagi a declarat duminică, într-o conferinţă de presă, că pentru formaţia sa urmează trei meciuri în şase zile şi trebuie să-şi construiască strategia pentru aceste partide. 

“Începem cu meciul de mâine o săptămână dificilă, în şase zile jucăm trei meciuri, unde trebuie să construim strategia, să fim inspiraţi in tot ce construim ca să putem să fim competitivi la toate cele trei meciuri, să facem rezultate foarte bune”, a afirmat Hagi.

Antrenorul Viitorului îşi doreşte ca jucătorii săi să facă un meci foarte bun cu Politehnica Iaşi, aşa cum au făcut cu Gaz Metan Mediaş.  

“Ne gândim la cele trei puncte, pentru noi ele sunt importante, ne dorim să facem iar la fel un meci foarte bun cum am făcut cu Gaz Metan acasă, unde trebuie să ne impunem stilul nostru, ideea noastră de joc, dar trebuie să ţinem cont şi de adversar. Adversarul e la fel ca şi Gazul, e o echipă în formă, a arătat foarte bine în acest început de campionat. Are un antrenor căruia îi place fotbalul, care vrea să joace fotbal, adică ambele faze. Noi trebuie să găsim cheia succesului, să ştim unde să atacăm, cum să îi atacăm, bineînţeles cu tranziţie negativă, pentru că trebuie să avem şi acest lucru şi jocul fără minge. Pentru a lua cele trei puncte, importante sunt şi fazele fixe, sperăm să fim mai buni ca ei şi la faze fixe pentru că ei au marcat goluri din fază fixă şi sperăm că la sfârşitul meciului să vorbim de un rezultat pozitiv”, a precizat Hagi.

El a spus că pentru acest meci Mladen şi Ghiţă sunt accidentaţi, Ţâru este accidentat, iar Eric a revenit în lot, dar nu este la sută la sută din capacitate.

Hagi s-a referit şi la cel mai recent transfer al echipei, fundaşul dreapta Damien Dussaut.

“Îmi place, l-am urmărit, am vrut să-l luăm din vară, nu s-a putut. Am întârziat mult cu el, dar e un jucător care dacă venea de la început cu noi, era foarte bine. Acum din păcate a pierdut aceste luni. Mi-a plăcut când l-am analizat. E un jucător care are şi vârstă bună, are experienţă într-un campionat puternic, foarte talentat ca şi fundaş, rămâne să-l punem fizic bine, să-l aducem la capacitate, să-l facem să dea randament, să joace bine. Dar el e un jucător polivalent care are calităţi foarte bune de fundaş lateral, pe jocul nostru”, a afirmat Gheorghe Hagi.

Meciul dintre Viitorul şi Poli Iaşi are loc luni, de la ora 20.30, pe stadionul din Ovidiu, în etapa a X-a a Ligii I.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.