Echipele de handbal feminin Gyor ETO şi Brest Bretagne Handball sunt primele semifinaliste ale Ligii Campionilor, după ce au eliminat sâmbătă, în sferturi, formaţiile Buducnost Podgorica, respectiv Metz.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În manşa tur, Gyor s-a impus cu Buducnost cu scorul de 30-19, iar sâmbătă a învins, pe teren propriu, cu 24-21, având 54-40 la general şi locul asigurat la Turneul Final Four.

În altă dispută, Brest a învins în tur pe Metz, cu 34-24, iar în retur a remizat, 26-26, astfel că are 60-50 la general şi obţine încă un loc în semifinale.

Tot sâmbătă, în Rusia, Vipers a produs surpriza şi a dispus de Rostov-Don, cu 34-27, iar returul se va juca duminică, tot pe terenul rusoaicelor.

Tot duminică, CSM Bucureşti va juca returul cu ŢSKA Moscova, după 32-27 în tur. CSM luptă pentru a patra calificare în Final Four, după cele reuşite în 2016, când a cucerit trofeul, 2017 şi 2018, când a încheiat cu medalia de bronz.

Tragerea la sorţi a semifinalelor Ligii Campionilor la handbal feminin va avea loc în 13 aprilie, la Budapesta. Tot acolo va avea loc şi Turneul Final Four, în 29 şi 30 mai.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.