Guvernul a aprobat, în şedinţa de miercuri, indicatorii tehnico-economici pentru construirea unui bazin de înot în municipiul Vatra Dornei, judeţul Suceava.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Complexul va fi construit pe un regim de înălţime D+P+1E (demisol+parter+etaj), cu o suprafaţă desfăşurată de 4.879,80 mp şi va beneficia de 3 bazine de înot, de tobogan cu apă, dar şi de spaţii pentru SPA dotate cu 3 saune (finlandeză, umedă şi de sare), bazin cu apă rece, duşuri, zonă de relaxare, bowling şi fitness”, arată un comunicat de presă al Ministerului Dezvoltării.

De asemenea, vor fi amenajate o alee de acces carosabilă şi o parcare pentru 30 de autovehicule (dintre care  4 locuri pentru persoanele cu dizabilităţi), precum şi un loc joacă pentru copii şi spaţii verzi.

Ca sursă alternativă pentru asigurarea apei calde menajere pe timp călduros şi pentru aport de căldură la sistemul de încălzire, se va folosi energia solară generată de un sistem de 120 de panouri solare plane şi de o staţie solară.

Obiectivul, în valoare totală de 47.833.000 lei, va fi finanţat în cadrul Programului naţional de construcţii de interes public sau social – Subprogramul ”Bazine de înot”, derulat de Ministerul Dezvoltării, prin Compania Naţională de Investiţii, iar durata de execuţie este de 24 de luni, mai indică sursa citată. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.