Tenismenul argentinian Guido Pella, locul 48 ATP şi cap de serie numărul 3, a câştigat turneul de 250 de puncte de la Sao Paulo, după ce l-a învins, duminică, în finală, cu scorul de 7-5, 6-3, pe chilianul Christian Garin, locul 92 ATP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pella s-a impus după un meci care a durat o oră şi 23 minute şi la capătul căruia a câştigat primul său trofeu ATP, la vârsta de 28 de ani, după a cincea finală disputată.

Pentru succesul său la Brasil Open, argentinianul va primi un premiu de 94.830 de dolari şi 250 de puncte ATP. Chilianul de 22 de ani, aflat la prima finală din carieră, va primi 51.280 de dolari şi 150 de puncte ATP.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

De luni, Pella va fi pe locul 34 ATP, iar Garin pe locul 72 ATP.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.