Tehnicianul echipei Sepsi, Leo Grozavu, a criticat, luni seară, prestaţia arbitrului Horaţiu Feşnic la meciul din deplasare cu FCSB, spunând că acesta a protejat gazdele şi că ar fi trebuit să le acorde un penalti oaspeţilor. Grozavu a vorbit şi despre faptul că a fost eliminat la pauză.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Nu pot să fiu nemulţumit, dar eu cred că am anihilat Steaua. Am reuşit să-i reducem 60 de minute să nu se apropie deloc de poarta noastră. Băieţii au făcut un meci fantastic, de luptă. Mă nemulţumeşte că n-avem cum să ajungem în România...  să avem echipe protejate cu arbitraje de maniera cum a fost şi în seara asta. A fost o dezamăgire modul cum a arbitrat Horaţiu Feşnic astăzi. Creţu a avut nişte cuvinte nelalocul lor în timpul jocului şi eu i-am zis nişte lucruri la pauză. Mi-a dat al doilea galben ca să mă potolească. Am fost total dezavantajaţi de arbitraj. A fost o împingere clară, Moruţan nu joacă mingea, din păcate n-a vrut să dea domnul Feşnic”, a spus Grozavu.

Antrenorul secund Robert Ilyeş a declarat, la Digi Sport, că pentru Sepsi este “o seară fantastică”. El a vorbit şi despre disputa de la pauză. “Pentru noi e o seară frumoasă. Prestaţia noastăr a fost din ce în ce mai bine. Poate meritam să câştigăm. O seară fantastică pentru noi. Am făcut un joc tactic foarte bun, în trei zile am studiat foarte bine, am închis culoarele, în defensivă dintr-o singură ocazie am primit gol. Cu puţin noroc puteam să tranşăm victoria în favoarea noastră. Niciun moment nu ne-am retras, tot timpul am făcut pasele în faţă. Şi defensiv şi ofensiv cred că am făcut unul dintre cele mai bune meciuri din campionat. La pauză a fost o chestie care poate din parte jucătorului nu era normal şi Leo a răspuns să tacă din gură, să nu spună el anumite cuvinte pe care nu pot să le reproduc. Şi a văzut arbitrul şi a dat cartonaşe”.

Formaţia FCSB a remizat, luni seară, la Mogoşoaia, scor 1-1, cu echipa Sepsi Sfântu Gheorghe, într-un meci din etapa a XV-a a Ligii I, ultima din acest an.

Au marcat Iulian Cristea ’30 pentru FCSB şi Boubacar Fofana ‘37 pentru Sepsi.

La pauză, tehnicianul Leo Grozavu a fost eliminat de centralul Horaţiu Feşnic după o dispută cu Valentin Creţu, de la FCSB.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.