Presa spaniolă scrie că, începând de luni, clauza de reziliere a contractului atacantului Antoine Griezmann cu Atletico Madrid a scăzut de la 200 de milioane de euro la 120 de milioane de euro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Este ceea ce a aşteptat Barcelona pentru a-l transfera pe jucătorul francez. Sursele citate precizează că gruparea catalană va achita în scurt timp această clauză şi va anunţa apoi oficial achiziţionarea fotbalistului. În vara anului 2014, Griezmann a venit la Atletico de la Real Sociedad, pentru 30 de milioane de euro. Francezul a semnat un contract pe şase ani atunci. În 2018, el a încheiat o prelungire a contractului cu Atletico, valabilă până în vara anului 2023. De la 1 iulie, clauza de reziliere a înţelegerii atacantului de 28 de ani scade la 120 de milioane de euro, conform ultimului său contract.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.