Echipa greacă PAOK Salonic, antrenată de tehnicianul român Răzvan Lucescu, a pierdut duminică seara, în deplasare, scor 1-2, meciul din etapa a 6-a a play-off-ului, cu Olympiacos Pireu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În minutul 27 Olympiacos a primit un penalti, iar portarul lui PAOK a apărat şutul lui Daniel Podence, numai că balonul a ajuns la Quini şi acesta a deschis scorul pentru gazde. Daniel Podence a oferit pasa pentru golul de 2-0, marcat în minutul 61 de Martins, iar Răzvan Lucescu a încercat să mute, făcând mai multe schimbări. PAOK a înscris abia pe final, în minutul 90+2, prin Marcos Antonio, jucător intrat în minutul 79.

Olympiacos s-a impus cu 2-1 şi e pe locul 4 în play-off-ul campionatului grec, cu 66 de puncte. Pe primele trei locuri se află AEK Atena (72 de puncte), Panathinaikos Atena (71 de puncte) şi PAOK Salonic, cu 67 de puncte.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.