Echipa Olympiakos Pireu a remizat, scor 2-2, cu Volos, duminică, în etapa a 13-a din campionatul Greciei şi se află la trei puncte în spatele liderului Panathinaikos. Olympiakos a acuzat Federaţia de Fotbal că l-a ales pe arbitrul Anastasios Papapetrou pentru a decide "în mare parte" viitorul campionatului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În timpul meciului, Olympiakos a fost privată de două goluri, iar trei posibile penalty-uri nu au fost acordate de arbitru. Au fost incidente şi s-a recurs la gaze lacrimogene, iar jucătorii au fost nevoiţi să continue meciul în ciuda faptului că au avut probleme respiratorii.

Clubul, condus de Evángelos Marinákis, a emis un comunicat incendiar în care criticp Federaţia Greacă de Fotbal şi o consideră drept "o organizaţie criminală" însărcinată cu "exterminarea" clubului elen.

"Ce se va întâmpla de acum încolo este incert. Mafia îşi va continua activitatea în fiecare săptămână, având ca arme arbitrii, petardele şi gazele lacrimogene. Oare vom aştepta să se întâmple o tragedie inimaginabilă pentru ca guvernul să se trezească şi să ia măsuri?", a continuat clubul din Pireu.

Clubul din Pireu a luat în vizor şi "statul şi autorităţile judiciare", care sunt "complet indiferente" şi care lasă fotbalul elen "într-o soartă întunecată", după ce în trecut au dat dovadă de "un zel deosebit pentru aşa-zisa purificare a fotbalului".

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.