Grupuri de suporteri ai echipei Glasgow Rangers au început să se strângă, duminică, la stadionul Ibrox şi în piaţa George din centrul praşului Glasgow, pentru a sărbători cştigarea titlului naţional la fotbal de către formaţia la care joacă Ianis Hagi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ministrul scoţian al Justiţiei, Humza Yousaf, le-a reamintit fanilor, printr-un mesaj postat pe Twitter, că adunările sunt interzise în această perioadă: “Felicitări echipei Rangers. Ar fi grosolan din partea mea să nu recunosc cât de bine a jucat în acest sezon. Înţeles că fanii Rangers vor fi disperaţi să sărbătorească, dar vă rog să vă amintiţi că trebuie să traţi acasă. Adunările sunt interzise. Nu putem risca ca virusul să se propage şi mai mult”.

Formaţia Glasgow Rangers, la care joacă Ianis Hagi, a câştigat, duminică, titlul în Scoţia, profitând de faptul că rivala Celtic Glasgow a remizat cu Dundee Utd, scor 0-0.

Rangers, care a învins sâmbătă St. Mirren, cu scorul de 3-0, are 88 de puncte, cu 20 mai multe decât Celtic, astfel că nu mai poate fi depăşită.

Pentru Glasgow Rangers este 55-lea titlu naţional, primul de după 2011.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.