Atacantul francez Olivier Giroud a declarat că este foarte greu să se discute de homosexualitate în lumea fotbalului, subliniind că îi susţine pe jucătorii care recunosc acest lucru.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Este imposibil să spui că eşti homosexual în lumea fotbalului. Înţeleg durerea şi greutăţile cu care se confruntă cei care recunosc acest lucru iar eu sunt foarte tolerant în privinţa acestui aspect. Deşi sunt curcubee şi alte iniţiative pentru a susţine comunitatea gay, încă mai e mult de muncă în ceea ce priveşte toleranţa în fotbal privind homosexualitatea", a declarat Giroud.

El a vorbit despre Thomas Hitzlsperger, fostul jucător, care a recunoscut că este homosexual în 2014.

"Când Hitzlsperger a decis să spună adevărul mi-am dat seama că e imposibil să spui că eşti homosexual în fotbalul de azi. În vestiar există mult testosteron, duşuri la comuni...E complicat, dar asta este", a adăugat Giroud.

Atacantul francez de 32 de ani evoluează la Chelsea şi este campion mondial cu naţionala Franţei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.