Gimnasta Ana Maria Puiu s-a clasat pe locul 10 în calificările pentru Jocurile Olimpice de Tineret, desfăşurate la Baku, şi a obţinut ”biletul” pentru competiţia de la Buenos Aires din acest an.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ana Maria Puiu a acumulat un total de 48,632 de puncte în competiţia la individual-compus, cu care s-a clasat pe locul 10 şi a obţinut calificarea la Jocurile Olimpice de Tineret, de la Buenos Aires (6-18 octombrie).

Ceilalţi trei gimnaşti tricolori prezenţi la concursul de calificare de la Baku au obţinut următoarele clasări, ratând JOT: Iulia Berar, locul 18 (47,398 puncte), Gabriel Burtănete, locul 18 (72,131 puncte) şi Răzvan Marc, locul 31, 71,631 puncte.

Ca palmares, România a obţinut cele mai bune rezultate la Jocurile Olimpice de Tineret la ediţia din 2010, când Andrei Muntean a obţinut medalia de aur la inele şi pe cea de argint la paralele, iar Diana Bulimar a fost medaliată cu aur la sol.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.