Patronul FCSB, Gigi Becali, a revenit asupra deciziei de a folosi o echipă de jucători în meciul cu CFR Cluj.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Voi merge la meciul cu Botoşani de mâine seară, pentru că vreau să fie ca o conferinţă de presă şi vreau să anunţ un lucru, pe care-l anunţ acum, dar îl voi spune la toţi, mâine seară. Ceea ce am spus ce priveşte cu jucătorii, cu copiii, cu CFR şi Craiova am spus-o numai aşa, să atrag atenţia ca niciodată nimeni să nu mai îşi bată joc şi să nu facă nedreptate. Eu aşa ceva nu fac, doar am vrut să le atrag atenţia mizeria ce au făcut-o ei să nu mai facă. Eu fac dreptatea, iar dreptate nu este să joci cu copiii cu CFR şi cu Craiova, e să joci cu jucătorii cei mai buni. Dumnezeu hotărăşte cine-i campion, nu tu, Becali, iar <răzbunarea>, zice Hristos, <este a mea>. Nu o să mă răzbun eu pe Rotaru pentru mizeria ce a făcut-o el atunci. Se răzbună Dumnezeu. Dar el trebuie să ţină cont următorul lucru: că i-a dat Dumnezeu bani, a făcut bani, şi să înveţe acum, că e mic faţă de mine ca vârstă, niciodată în viaţa lui să nu mai facă ce a făcut atunci cu Viitorul. Eu nu am să fac asta, doar am vrut să le atrag atenţia, iar dreptatea e dreptate şi trebuie ca jucătorii cei mai buni să joace şi cu CFR şi cu Craiova, la fel, ca să se stabilescă cine este mai bun. Alegerea mea trebuie să fie spre dreptate, nu să-mi bat joc cum au făcut ei, cum a făcut Craiova. Alegerea lor a fost de oameni nedemni, eu nu sunt nedemn. Am vrut să atrag atenţia mai mult, să se vorbească mai mult pe tema asta, ca nimeni, niciodată, în fotbal să nu mai facă mizeria ce-a făcut-o Rotaru atunci. E mai rău decât corupţia. Nu că ne batem joc aşa şi punem să joace copiii, că influenţăm noi, de ce să câştige Steaua. Nu, tată, aici e vorba de dreptate. Că Dumnezeu după aia a făcut dreptatea, în cupele europene, că au mâncat bătăi. Dacă eşti om demn, joci cum trebuie să se joace. Eu mizeriile nu le accept şi nu le practic. Eu nedreptatea nu o accept şi împlinesc dreptatea. Un om demn nu pune copiii pe teren. Un om demn e drept şi joacă la fel şi cu ceilalţi şi cu ceilalţi. Eu nu-i jignesc (n.r. - pe cei de la Craiova), au făcut mizerii şi s-au jignit singuri", a declarat Becali, la ProX.

Patronul FCSB, Gigi Becali, a declarat, marţi, că la meciul cu CFR Cluj din play-off-ul Ligii I va trimite pe teren o echipă formată din juniori, aşa cum a procedat CSU Craiova în partida cu FC Viitorul, din finalul sezonului 2016/2017, când echipa lui Gheorghe Hagi a devenit campioană.

"Aşa se întâmplă în viaţă, nu e răzbunare. Vreau şi eu să iau modelul lor, nu ştiu, nu mă pricep prea bine, iau şi eu modelul lui Craiova lui Rotaru. Adică eu mă iau după ei, că nu mă pricep şi atunci dacă ei zic că trebuie să promovezi tineri, o să promovez şi eu tineri, nu? Dacă nu mă pricep. Nu mă intereseă pe mine cine ia campionatul, nu e problema mea, numai că CFR Cluj când a jucat cu Viitorul, în ultima etapă, acum doi ani, au jucat fotbal şi nu au promovat tineri, pe când Craiova are o tehnică şi o strategie mai deşteaptă, promovează tineri. Au promovat doi tineri, despre care nu am mai auzit de ei. Vreau şi eu să văd cum este să joace 7-8 jucători de 18 ani, să vedem, poate sunt mai buni. De aia e bine în viaţă să fii corect şi drept, ca să nu ţi se răsplătească aşa cum ai făcut. Păi, ce, ei sunt destepţi să promoveze tineri şi eu sunt mai prost? Promovez şi eu tineri. Trebuie să avem respect şi nu a existat respect şi, în viaţă, ce dai aşa ai. Dacă comisa (n.r. - de disciplină) consideră că e normal, atunci eu nu am ştiut, fac şi eu dacă e normal şi regulamentar, promovez şi eu tineri. Sunt foarte curios, că se zice că avem foarte mulţi tineri buni. Sunt aşa de curios de tineri încât vreau să-i văd şi eu. Abia aştept, sunt aşa de nerăbdător să-i văd. Promovez tineri numai dacă nu mai am şanse la... Adică suntem în mare parte calificaţi (n.r. - în cupele europene). Ce, promovăm tineri, aşa? Nu putem asta. Promovăm tineri dacă batem Botoşaniul şi Craiova, îi promovăm pe tineri. Dacă nu, trebuie să punem jucătorii, că nu putem să riscăm", a declarat Becali, al ProX.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.