Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a declarat că a negociat, luni, cu antrenorul Edward Iordănescu şi că acesta va fi în proporţie de 95 la sută antrenorul echipei care a terminat campionatul pe locul 2. Becali a anunţat şi că îl va angaja la FCSB pe fostul arbitru Alexandru Tudor, pentru că acesta merge la biserică şi este un "rugător adevărat".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Nu dăm mai multe informaţii publice. Până acum era 90 la sută, acum e 95 la sută. Clauză, nici nu a fost vorba, nu am discutat niciun fel de clauză. Măine, o să vă dăm toate ştirile. El a cerut asta. Lăsaţi-mă să fiu corect cu el măcar o zi! După ce semnează, gata. Pe mine nu mă interesează, îşi rezolvă problemele lui (n.r. - cu Gaz Mettan Mediaş). Ce, mă interesează pe mine problemele lui? Nu mă interesează probemele pe care le are antrenorul pe care îl angajez. Dacă nu acceptă, nu mai am nicio variantă", a declarat Becali, la Digi Sport.

El a precizat că fostul arbitru Alexandru Tudor va avea o funcţie la FCSB: "Tudor vreau să lucreze cu mine. <Orice vrei tu să faci la mine în club, asta faci!> Mă întâlnesc cu el în fiecare zi, de la ora 08.30-10.30. El citeşte şi cântă şi eu plâng câteodată. Citeşte din Evanghelie, la Biserică, unde ne întâlnim noi, în fiecare zi. Un om care merge la biserică în fiecare zi, numai dacă e acolo, lângă tine, face mai mult decât tot clubul. O rugăciune a lui face mai mult decât toţi antrenorii şi decât tot clubul, decât toţi specialiştii din lume, făcută de un rugător adevărat. Îl iubesc şi îl respect pe Tudor."

FCSB s-a despărţit la finalul sezonului de antrenorul Mihai Teja, care a ratat câştigarea titlului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.