Fostul internaţional Gheorghe Popescu a declarat, joi, că antrenorul echipei legendelor FC Barcelona, Albert Ferrer, a convocat 35 de jucători pentru meciul demonstrativ de la Cluj-Napoca, pe care îl vor disputa cu jucătorii români ai Generaţiei de Aur.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Proiectul de la Cluj merge foarte bine. Sunt 35 de jucători din câte ştiu eu. Am vorbit cu Ferrer zilele trecute, el este antrenorul de la Barca Legends. Este turneul final de campionat mondial şi s-ar putea ca unii jucători să aibă contracte cu televiziuni care transmit meciurile de la mondial. Abidal, Davids, De Boer, Stoicikov, Puyol, Andersson, Mendieta au fost convocaţi. Noi vom începe de pe întâi să ne antrenăm", a declarat Popescu, la Digi Sport.

La 16 iunie, la Cluj Arena va avea loc un meci demonstrativ în legendele FC Barcelona şi jucătorii Generaţiei de Aur, în cadrul evenimentului Sports Festival. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.