Fostul internaţional Gheorghe Popescu a postat un mesaj pe Facebook în care spune că se bucură să urmărească un nou meci de la Euro-2020 pe Arena Naţională, de la tribuna a II-a, unde şi-a achiziţionat bilete.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Ucraina - Austria, încă un meci la Euro 2020 pe Arena Naţională. Pentru mine, încă o bucurie de a sta, la tribuna a II a, unde am cumpărat bilete, printre suporterii care ne-au apreciat. Şi alături de care am avut atâtea bucurii!", a scris Popescu pe Facebook.

Foştii internaţionali Gheorghe Hagi, Gheorghe Popescu şi Dorinel Munteanu au stat la tribuna a II-a la meciul Austria-Macedonia de Nord, de pe Arena Naţională, din cadrul Euro-2020, în timp ce la VIP au stat politicieni şi oficiali FRF. Federaţia a precizat că întregul proces de ticketing la EURO 2020 este gestionat de UEFA, care nu oferă invitaţii.

Potrivit gsp.ro, la VIP au stat mai mulţi oameni politici precum Ludovic Orban, Anca Dragu, Dan Barna sau Nicuşor Dan, pe lângă oficialii FRF Răzvan Burleanu sau Mihai Stoichiţă. 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.