Preşedintele FC Viitorul, Gheorghe Popescu, a declarat după încheierea neaşteptată a meciului cu Poli Iaşi din cauza nocturnei, că nu a trăit o astfel de situaţie nici când era jucător.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Nici ca jucător nu am trăit o astfel de situaţie să se oprească meciul din cauza opririi nocturnei. Ne-am fi dorit să câştigăm meciul pe teren. Ţinând cont de această stingere a nocturnei, ne vine ca o mănuşă situaţia. Am vrut amânarea meciului, din cauza probelemlor de Covid-19. Sper ca până la meciul cu Dinamo cei infectaţi să-şi revină. De asemenea, avem şase accidentări în lotul primei echipe. Sper ca până la meciul cu Dinamo cei infectaţi să îşi revină şi cei accidentaţi de asemenea să poată fi apţi", a spus Popescu, potrivit telekomsport.ro.

Meciul Poli Iaşi – FC Viitorul, contând pentru etapa a noua a Ligii I, a fost declarat încheiat de centralul Horia Mladinovici, în minutul 54, după ce nocturna stadionului din Iaşi s-a stins din nou.

Partida începuse cu aproape o oră întârziere, din cauza problemelor cu nocturna.

Nocturna s-a stins în minutul 54, imediat după un gol al ieşenilor, prin care gazdele preluat conducerea cu 2-1. Anterior, au marcat Dobrosavlevici pentru FC Viitorul, în minutul 20, şi Zajmovic, în minutul 52, pentru Poli Iaşi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.