Fostul selecţioner Gheorghe Hagi a afirmat, luni, că toate gândurile sale se îndreaptă către poporul turc, greu încercat după cutremurul soldat cu peste 1.000 de morţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Toate gândurile mele se îndreaptă către poporul turc, greu încercat în aceste momente. Sunt alături de voi! Fiţi putenici!", a scris Hagi pe Facebook.

În perioada 1996 şi 2001, Hagi a jucat la Galatasaray Istanbul, alături de care a obţinut patru titluri de campion şi două Cupe ale Turciei, o Cupa UEFA şi Supercupa Europei.

De asemenea, el a fost şi antrenor al echipei Galatasaray Istanbul în două rânduri: 2003/2004 şi 2010/2011.

Un cutremur foarte puternic, cu magnitudinea de moment evaluată de USGS la 7,8 s-a produs luni dimineaţă devreme, la adâncimea de 17,9 kilometri, în partea de sud a Turciei, în provincia Gaziantep, în apropiere de graniţa cu Siria. Bilanţul victimelor a ajuns la peste 1.500 de morţi în ambele ţări.
 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.