Fotbalistul Gerard Pique, preşedintele grupului Kosmos, are în plan să schimbe locul de disputare a Cupei Davis în 2020, astfel încât competiţia să nu mai aibă loc la Madrid, ci la Barcelona, relatează Mundo Deportivo.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În 2019, prima ediţie a noului format al Cupei Davis a fost găzduită de Caja Magica, la Madrid. Pique vrea să aducă în 2020 competiţia la Palau Sant Jordi, din Barcelona.

Kosmos a semnat cu Madrid un contract pe doi ani pentru Cupa Davis (2019, 2020) şi ar exista o opţiune de prelungire a înţelegerii cu încă un an (2021). Pique ia în calcul însă să profitede o clauză de reziliere din contract.

Potrivit Mundo Deportivo, în afara argumentelor legate de unii sponsori, în favoarea mutării turneului la Barcelona ar fi şi Roger Federer, care iubeşte marea.

Singura posibilă piedică pentru planul lui Pique este situaţia politică tensionată din Catalonia, adaugă jurnalul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.