Jucătoarea de tenis Georgia Andreea Crăciun, cap de serie numărul 8 şi locul 653 WTA, s-a calificat, vineri, în semifinalele turneului ITF din Antalya (Turcia), dotat cu premii în valoare totală de 15.000 de dolari, informează site-ul itftennis.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Crăciun a învins-o, în sferturile de finală, cu scorul de 6-4, 7-5, după o oră şi 48 de minute, pe Daiana Negreanu, a doua favorită a competiţiei şi poziţia 485 în ierarhia mondială.

În semifinale, Georgia Andreea Crăciun o va întâlni pe Emilie Francati (Danemarca), locul 684 WTA, care a trecut, cu scorul de 6-4, 4-6, 6-3, de Marina Cernişova (Ucraina), poziţia 668 în clasamentul mondial.

În semifinalele probei de dublu din Antalya, perechea Georgia Andreea Crăciun/Ilona Georgiana Ghioroaie a învins, în semifinale, cu scorul de 6-2, 3-6, 10-8, cuplul Daiana Negreanu/Pia Konig (România/Austria), cap de serie numărul unu. În finală, Crăciun şi Ghioroaie vor întâlni perechea Mariana Drazici/Emilie Francati (Croaţia/Danemarca), cap de serie numărul 3, care a trecut, cu scorul de 6-1, 4-6, 10-5, de cuplul Melany Solange Krywoj/Noelia Zeballos (Argentina/Bolivia).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.