Atacantul George Puşcaş a marcat un gol în partida pe care echipa sa Benevento a câştigat-o, joi, în deplasare, cu scorul de 3-0 (0-0), în faţa formaţiei Pisa, în ultima etapă din Serie B. Benevento va juca barajul pentru promovarea în Serie A.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Puşcaş, care a jucat tot meciul, a marcat în minutul 51 şi a primit un cartonaş galben în minutul 59.

Celelalte goluri ale învingătorilor au fost marcate de Falco '63 şi Ceravolo '90+5.

În Serie A au promovat direct echipele Spal şi Hellas Verona (unde este legitimat fundaşul Deian Boldor), iar formaţiie Frosinone (unde este împrumutat portarul Valentin Cojocaru), Perugia, Benevento, Cittadella, Carpi şi Spezia vor juca barajul pentru ultimul loc promovabil.

În sferturile de finală ale barajului pentru promovarea în Serie A vor avea loc partidele Cittadella - Carpi (22 mai) şi Benevento - Spezia (23 mai). Semifinalele se vor disputa tur-retur după următorul program: Carpi sau Cittadella - Frosinone şi Benevento sau Spezia - Perugia. Învingătoarele din semifinale vor juca tot tur-retur finala barajului pentru promovarea în Serie A.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.