Gaz Metan Mediaş a terminat la egalitate al cincIlea joc de pregătire din Spania, scor 0-0, cu SV Darmstadt 98, formaţie care evoluează în Liga a doua din Germania.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Formula folosită de tehnicianul Edi Iordănescu pentru această partidă de verificare a fost compusă din Răzvan Pleşca, Romeo Roberto, Ionuţ Larie, Marius Constantin, Mihai Velisar, Fofana Boubacar, Lukas Dropa, Dumitru Cardoso, Nasser Chamed, Ioan Hora şi Sergiu Buş.

Tot marţi, Gaz Metan a mai jucat un meci, pierdut, scor  0-2, VSG Altglienicke, formaţie care evoluează în Liga Regională a Germaniei.

Formula folosită în această partidă a fost compusă din Ricardo Batista, Marian Pleaşcă, Juel Thomas Nielsen, Răzvan Popa, Răzvan Trif, Neluţ Rosu, Joseph Bouasse (jucător în probe), Stephan Drăghici, Sergiu Ciocan, Paul Costea şi Ely Fernandes.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.