Antrenorul echipei Napoli, Gennaro Gattuso, a dedicat calificarea în finala Cupei Italiei surorii sale Francesca, care a murit la doar 37 de ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Dedic această calificare părinţilor mei, dar şi sorei mele Francesca, am fost atât de apropiaţi de ea", a declarat Gattuso după remiza cu Inter, scor 1-1, care a calificat Napoli în finala Cupei Italiei.

Francesca, sora antrenorului, a murit în 2 iunie, la doar 37 de ani. Tânăra suferea de o boală rară de mai multe luni.

Atacantul Dries Mertens a devenit cel mai bun marcator din istoria clubului Napoli, după ce a marcat golul echipei sale în meciul cu Inter Milano, scor 1-1, rezultat în urma căruia napoletanii s-au calificat în finala Cupei Italiei.

Mertens a marcat în minutul 41, după ce pentru Inter deschisese scorul Eriksen, în minutul 2.

În vârstă de 33 de ani, Mertens a devenit cel mai bun marcator din istoria clubului, cu 122 de goluri, depăşindu-l pe Marek Hamsik.

În tur, Napoli s-a impus, scor 1-0, astfel că s-a calificat în finala Cupei Italiei, unde va întâlni Juventus, la 17 iunie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.