Căpitanul naţionalei Ţării Galilor, Gareth Bale, a declarat, sâmbătă, că ţările ai căror fani au comportament rasist în mod repetat ar trebui să fie excluse din competiţiile internaţionale, informează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Nu ştiu severitatea a ceea ce este de făcut, însă cel mai simplu este... fie că le interzici fanilor accesul în stadion, fie că ei repetă faptele, ceea ce pare să se întâmple, iar apoi excluzi ţara din competiţie. Dacă ţara respectivă repetă aceste gesturi oribile, poate cel mai bine este să scăpăm de ei, să le dăm o suspendare şi sperăm că astfel vor învăţa ceva”, a spus Bale.

FIFA a deschis proceduri disciplinare cu privire la incidentele rasiste din această săptămână de la meciul Ungaria – Anglia, după ce englezii s-au plâns că Raheem Sterling şi Jude Bellingham au fost ţinta rasismului fanilor gazdelor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.